Час
|
Опис маршруту та об’єктів показу
|
День 1
|
|
Прибуття до Мукачево. Зустріч з гідом.
Оглядова екскурсія по старовинному місту – відвідання замку «Паланок», важливого оборонного укріплення XIV - XVII ст, розташованого на горі вулканічного походження висотою 68 м., огляд костелу св. Йосипа, білого палацу князів Ракоці, міської ратуші.
Трансфер в готель. Розміщення.
|
13 :00 – 14:00
|
Обід в ресторані.
. |
14:00 – 16:30
|
Продовження екскурсії по Мукачево та околицях. Миколаївський православний монастир - найдавніша обитель, яка була створена київськими ченцями в IX ст. На території монастиря збережені цілющі джерела і старовинні печерні ходи. |
16:30 – 18:00
|
Дегустація настоянок в залі «Кельтський двір під Ловачкою». Дегустаційний зал розташований в старовинному підвалі довжиною в 45 м біля підніжжя гори Ловачка, на схилах якої вже більше 500 років вирощують виноград.
|
18:00
|
Трансфер в готель.
|
День 2
|
|
Сніданок в ресторані готелю.
|
10 :00 – 12:30
|
Виїзд в Нижнє Селище на екскурсію приватною сироварнею. На Селіській сироварні за допомогою сучасного обладнання виготовляють три сорти сирів за швейцарською технологією, переробляючи екологічно чисте молоко, яке поставляють приватні господарства місцевих жителів. Дегустація трьох сортів сиру: «Селіського», «Хуста» і «Нарциса Карпат».
. |
12:30 – 14:30
|
Переїзд до с. Липча. Відвідання єдиної в Україні оленячої ферми.
|
14:30 – 15:30
|
Обід в ресторані з закарпатськими та угорськими стравами.
|
15:30 – 18:00
|
Переїзд в Мукачево. Дегустація меду і продуктів бджільництва у першому в Україні дегустаційному залі «Медовий дім». Це своєрідний музей меду, в якому можна побачити як працюють бджоли, яким інвентарем користуються пасічники, спробувати різні сорти меду та напої з меду - медовуху, медовий бальзам на травах.
|
18:00
|
Трансфер в готель.
|
День 3
|
|
Сніданок в ресторане готелю.
|
10 :00 – 13:00
|
Виїзд в с. Косино. Купання в термальних басейнах (при собі мати купальник, плавки, рушники, тапочки). Відкриті басейни мають температуру + 41..
|
13:00 – 14:00
|
Обід в ресторані з угорськими стравами.
|
14:00 – 15:00
|
Переїзд в с. Берегово. Екскурсія по місту, який розташований в 5 км від прикордонного переходу з Угорщиною і є єдиним в Україні містом, де всі написи продубльовані на угорській мові.
|
15:00 – 17:30
|
Дегустація вин у винному підвалі сім'ї Шош. Всі вина господар виноробні угорець Карл Шош і його сім'я роблять власними руками в домашніх умовах з використанням традиційних технологій, з витримкою в дубових бочках, за старовинними і власними рецептами.
|
17:30
|
Трансфер в готель.
|
День 4
|
|
Сніданок в ресторані готелю. Звільнення номерів.
|
10 :00
|
Виїзд до Ужгороду. Екскурсія містом з відвідуванням Ужгородського замку IX-XIII ст, побудованого в стилі ренесансу, Закарпатського музею архітектури та побуту, знайомством з вулицями Корзо, Августина Волошина, Греко-католицьким собором, Ортодоксальної синагогою. Прогулянка по найдовшій в Європі Липової алеї.. |
14:00 – 15:00
|
Обід в ресторані міста.
|
15:00
|
Трансфер на ж/д вокзал.
|
ВАРТІСТЬ ВКЛЮЧАЄ:
• розміщення 3 ночі в отелі «Стар» 3* (Мукачево) у двомісному стандартному номері зі сніданками;
• транспортне обслуговування та послуги гіда згідно программі;
• харчування за прграмою, дегустація у Кельтському дворі, Селиській сироварні, Медовому дворі, винних підвалах сім‘ї Шош;
• вхідні квитки до замку Паланок, Свято-Миколаївського монастиря, термальних басейнів в Косино, Ужгородського замку, Закарпатського музею архітектури та побуту
ЗА ДОДАТКОВУ ПЛАТНЮ:
доплата за одномісне розміщення в готелі – 79 $ за тур
|